Primopredaja predsedničke dužnosti – 27. jun 2018.

U prijatnoj atmosferi restorana Kolarac, u subotu 23. juna 2018. godine, održana je zajednička primopredaja predsedničke dužnosti Rotari i Rotarakt Kluba Beograd Dedinje.

Na večeri su održane dve primopredaje predsedničke dužnosti. Najpre je predsednica Rotarakt kluba Jelena Trifunović predala predsednički mandat Marijani Krunić. Jelena se zahvalila članovima svog Rotarkt kluba na saradnji, a pohvalila je i podršku koju je Rotari klub pružio početkom godine. Nakon grupnog fotografisanja došao je red i na primopredaju dužnosti Rotari kluba Beograd Dedinje. Predsednik Kluba, Igor Mijatović predao je rotarijansku lentu predsedniku kluba za 2018/2019 Nikoli Stojadinoviću, a zatim je zakačio pločicu sa njegovim imenom na lentu. Nakon prigodnih govora, Nikola je u ime svih članova kluba uručio priznanje Igoru Mijatoviću kao zahvalnost za sve što je učinjeno u njegovom mandatu.

Svi prisutni su se složili da je prethodna rotarijanska godina bila i više nego uspešna za oba kluba i pružili smo punu podršku novim predsednicima sa željom da u narednoj godini uradimo malo više kako bismo pomogli onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.